ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

Venezuela ndalon Photoshopin

Aplikacioni më i popullarizuar i përpunimit dhe manipulimit të fotove Photoshop nuk është më zyrtarisht në dispozicion në Venezuelë. Përkatësisht,...

Read more
Page 1 of 31 1 2 31